Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

voška

4. 1. 2010 22:56
Tato paní Nula je náměstkyní primátora? Prolhané stvoření

z magistrátu je plně ve vleku Béma a proto plácá stejné nesmysly. Bémovi hodně záleží na tom, aby nemusel jezdit hrát golf se svými ,,spřátelenými" podnikavci všeho druhu daleko od Prahy. A jeho nosiči vody musí mluvit stejně, jinak pomažou, odkud přišli. Paní Kousalíková je z těch věrných, aniž by ji někdo nutil. Sedí na židli, na kterou nemá ani náhodou a nemá ani zábrany psát takové prolhané pamflety, jako je tento. Zato má hodně silný žaludek. Zdraví obyvatel, nemám na mysli těch modrých, ani zdraví dětí jí neleží ani v patě. Jen když bude podle not magistrátu. Zkorumpovaní modráci, kteří ovládli pražský centrální úřad, mají pocit, že je jim moře po kolena. Je čas na změnu. Snad nejsou Pražáci stále tak hloupí a nebudou pokračovat ve své volební naivitě. Se svým omylem se setkávají denně a to na každé městké části. Za úřednickou modrou lež jí dávám pětku s hvězdičkou. Kam až může člověk klesnout ve snaze udržet si politickou trafiku.     

0 0
možnosti

šedý vlk

7. 5. 2009 21:19
Mlčení

Paní Kousalíková nám nic neodpoví. Např. italský sociální antropolog pan Maiello v Klánovicích bydlí několik let, mluví bezvadně česky a osud Klánovického lesa mu není lhostejný. Nechce mlčky přihlížet, tak jako ostatní občané, jak se někdo vysmívá zákonům a dělá si co chce.  Proto se zúčastnil demonstrace. To je vše.

Pí. Kousalíková  něco tajemně naznačuje, ale ono žádné tajemství není ;-D!

Paní Kousalíková si zkrátka vymýšlí a překrucuje!

R. Kůla

0 0
možnosti

guisborne

7. 5. 2009 16:51
Kousalíková má pravdu ,

nejsem golfista, ale bojovat proti golfu tímto způsobem považuji přinejmenším za přemrštěné. Demonstrace je jistě legitimní způsob vyjádření názoru a proti tomu článek nic nenamítá a že tahle exhibice je za hranicí vkusu si myslím též. A že u toho nechybí Kateřina J mne taky nepřekvapuje, ta udělá cokoli, aby se zviditelnila i na hák by se nechala pověsit.

0 0
možnosti

viveka77

7. 5. 2009 18:35
Re: Kousalíková nemá pravdu,

protože z celé demonstrace vypíchla jen několik momentů a překroutila je. Pokud by to udělal řadový občan, budiž, ale od náměstkyně primátora už takový čin není jen diletantstvím, ale jasnou dezinformací a přizpůsobování faktů svým zištným cílům.

Co se týče oné exhibice, paní Kousalíková vědomě lže, protože na ni měli přístup jen osoby starší 18let, tedy nikoliv děti - viz http://www.hell.cz/klanovickyles

0 0
možnosti

ochrankyneprav

7. 5. 2009 16:43
hranice vkusu..

Jeden názor má pouze jeden člověk, tudíž je v pořádku o věcech diskutovat. Jako učitelka se snažím, aby děti mezi sebou komunikovaly, argumentovaly a byly schopny svuj nazor obhajit. Skandování na ulicích, nátlak, extremismus, xenofobie prezentovaná na veřejnosti za hranicí vkusu je něco, s čím by se lidská bytost neměla měla smířit nebo tomuto ustupovat.

Psychologii davu zvládali již někteří předchůdci některých dnešních politiků. Poučení z historie je nasnadě, avšak jsme asi nepoučitelní.

Paní náměstkyně, děkuji Vám za Váš názor, snad Vás přispěvatelé v diskusi nezastraší a neodradí.

0 0
možnosti

viveka77

7. 5. 2009 18:46
Re: hranice vkusu..

Kde v tom vidíte xenofobii? ;-D

Jinak doufám, že také učíte děti, že se nemá lhát, a že by se lidská bytost neměla smířit s porušováním předvolebních slibů, ani s ničením vzácných přírodních lokalit. V

A co má lidská bytost dělat, když jsou sliby a práva pošlapávány? Máte lepší řešení, než skandovat v ulicích? Sem s ním.

0 0
možnosti

Sofie

7. 5. 2009 10:08
JE TOHLE MOŽNÉ?

Udivuje mě suverenita se kterou je článek napsán, ať už jej psal kdokoliv. Ten člověk nemohl být věci přítomen. A myslím že slovo demagogie a překrucování fakt je zde na míšte! Madam Kousalíková, styďte se buď sama za sebe nebo za to čemu jste propůjčována...Rv

0 0
možnosti

GGMM

7. 5. 2009 8:59
Naznacit

Smim zeptat, co naznačovalo?

Dekuji za odpověd.

Maiello

Psala jste:

"Navíc aktivní účast Kateřiny Jacques a italského sociálního antropologa G. Maiella na demostraci také mnohé naznačovalo."

0 0
možnosti

cibule

7. 5. 2009 8:30
neuvěřitelné

žaludek se mi zvedá z vašeho článku, nikoliv z exhibice, předvedené na demonstraci. ;-ORozhodně to nemá nic společného s politikou (narozdíl od Vás, zdá se). Parta mladých lidí tímto vyjádřila svůj nesouhlas s ničením lesa a upoutat tím pozornost se jim rozhodně povedlo. Na nahotě nic pohoršujícího nevidím a krve vidí děti v televizi i v novinách každý den mnohem víc. K vaší poznámce,  že tomu média nevěnovala pozornost - myslím, že jí tomu věnovala dost a to byl také záměr.

0 0
možnosti

Sultán987

7. 5. 2009 8:43
Re: neuvěřitelné

Ano, jiste :), vystizny prispevek :)...Konecne nekdo rozumny...

Krev byla navic umela.

Korm toho, podivejete se na ww.hell.cz/klanovickyles ...pro uplnost.

Diky, Sultán

0 0
možnosti

Sultán987

7. 5. 2009 0:41
Kousalíková...

Dobrý den...předem bych chtěl poukázat na to, že já jsme ten kdo

celou tu "satanistickou" a nevím co ješte , performance zorganizoval od

základu a i vymyslel ten hruzný scenář...

Níže odkaz na tiskovou zprávu...kterou sem sepsal opět já, zajímalo by mne, co mi vytknete...;-DKontakt na mne najdete též v tiskovce.

http://www.hell.cz/klanovickyles

0 0
možnosti

šedý vlk

6. 5. 2009 22:54
Vážená paní Kousalíková,

ničitelé Lesa jsou už opravdu zoufalí, když se chytají kdejaké záminky, jak odvádět pozornost od podstaty problému. Nevkusná podívaná, kterou nám s takovou radostí předvádíte nemá s porušováním zákonů na ochranu přírody vůbec nic společného!

Vy jako úřednice zodpovědná za školství byste mohla vědět, že děti se mají vychovávat k lásce k přírodě a naopak se nemají učit lhát. Váš článek je zavádějící a lživý! Styďte se! R. Kůla

0 0
možnosti

viveka77

6. 5. 2009 20:56
No jasně :-))) !

Autorka je náměstkyní primátora hl. města Prahy, tak bodejť by nesepsula protest proti golfovému hřišti! ;-D Nejspíš to dostala jako pracovní úkol. Rv

0 0
možnosti

šedý vlk

6. 5. 2009 22:57
Re: No jasně :-))) !

Souhlasím s Vámi. Paní náměstkyně dostala od šéfa úkol a splnila ho :-/. Alespoň víme, odkud vítr fouká!

Když se hodí do hejna husí kamenem, ozve se potrefená ;-D.

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2740x
Jsem starostkou Prahy 6 a zastupitelkou a členkou výboru pro výchovu a vzdělávání zastupitelstava hl. m. Prahy

Seznam rubrik