Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dalibor_S.

2. 3. 2010 5:31
Národnost nezaujímá !

V Gambii mi říkala pokojská, že je hrdá, že je černoška - já odpověděl, ať je hrdá na sebe! Já taky nejsem hrdej na to, že jsem běloch... A s národnostmi je to podobné. Mám rád Smetanu, Dvořáka a Krautgartnera, miluju Basieho, Ellingtona, Armstronga - nemám rád byrokraty a většinu politiků na celým světě (a české hospodské a slepé patrioty)!!

0 0
možnosti
LO

permanent

28. 2. 2010 10:30
Hezky jste nás popsala,

souhlasím ve všem. Ludmila Odarčenková R^R^R^

0 0
možnosti
KF

klaun Ferdinand

24. 2. 2010 12:23

převezme vládu nad naším státem MMF, pak budeme mít být na co hrdi a Vy možná konečně sundáte růžové brýle a zanadáváte si od podlahy. V tu dobu  Vám bude zřejmě snížen plat o jednu třetinu.;-)

0 0
možnosti
KF

klaun Ferdinand

24. 2. 2010 12:18
Česko nadává,

 protože tu máme akorát plnou hubu demokracie, ale nic nenaznačuje tomu, že bychom se ubírali správným směrem. První vlašťovkou bude zrušení nepotřebných ministerstev, popřípadě senátu  :-P.   Pak uvidím, že se blýská na lepší časy. Pokud ti nahoře nezačnou u sebe, nikdo jim nic neuvěří a bude se nadávat dál. A hrdost člověk pocítí zase jen při sledování sportovců nebo zprávě týkající se nějakého vědce. Za převážnou část toho ostatního mi je stydno, za což může jen a jen politika, která dopouští, aby o budoucnosti státu, měst rozhodovali troubové, nikoliv lidé na pravém místě. Řekové na rozdíl od nás nenadávají, u nich rovnou probíhají nepokoje a stávky, na což jsme mi Češi líní, takže nám zbývá zase to jediné, nadávat v hospodě a doma u televize.  

0 0
možnosti
LH

Tryskomys Muf

24. 2. 2010 12:15
Prazdne tlachy

Prazdne tlachy od zkorumpovanych uredniku na magistratu. Chtel bych se Vas vazena spise zeptat, zda pisete tyto blogy v pracovni dobe za statni penize? Cas uverejneni blogu - Utery 13:54 to neprokazuje, ale vyrazne napovida.

0 0
možnosti
R

ramon.dexter

24. 2. 2010 11:10
Nejsem hrdý, spíš se stydím

Poslední dobou se za náš "národ" začínám víc a víc stydět. Který národ na světě s sebou nechá vláčet tak jako my? Všichni tady ví o aferách politiků,a le všichni je stále jako ovce volí. "když on se tak hezky usmál a dal mi na akci guláš, tak přece nebude tak špatnej..." Z deště pod okap a pak rovnou do louže.

0 0
možnosti
JV

Vosta Jindra

24. 2. 2010 10:38
Hrdá můžete být jen na to, že jste něco dokázala

To ože je někdo Čech, není v nejmenším jeho zásluha. Zdrcující argumentace o tom, že někde existují i zkorumpovanější země, ani nestojí dvakrát za  komentář. Ano, Čechy jsou pěkné, ale česká města jsou pořád dost špinavá, služby velmi často mizerné a na venkově si mnohde prostě libují v bordelu. Návštěva rakouského města a hospody ukazuje na trvající rozdíly, zejména v přístupu k lidem. Češi navíc dosud nemají politickou elitu, jen více či méně zkorumpvoané blby a polovzdělance. Možná můžete být hrdá na to, že jste Češka, ale nemůžete být v nejmenším hrdá na výkony vaší rady a vašeho primátora. Leda by se skutečně soutěžilo v míře korupce, pak by i ušmudlaná Praha nesporně uspěla.

0 0
možnosti
M

Míra2

24. 2. 2010 9:13
No já nevím,

ona taková ta prázdná hrdost (nejextrémnější je ta rusácká) taky není nic pěkného! Asi jsme dost realisté... Ale je fakt, že jsme (snad ještě pořád) v té "horní miliardě" na Zemi.

0 0
možnosti
R

Rakeis

24. 2. 2010 10:25
Re: No já nevím,

Znám ještě extrémnější a to je židácká. / a teď budu sledovat jak to smažou /

0 0
možnosti
D

derive_cz

24. 2. 2010 8:40
Dekuji

Dekuji Vam za tento prispevek. Osobne si myslim, ze kazdy clovek by mel jit do sveta "na zkusenou" aby sam poznal co je na Cechach to vyjimecne, ceho si muze vazit a co naopak odsuzovat. Sam jsem bydlel pres rok v Londyne a nyni v Barcelone a muzu rict, ze jsem cim dal tim vic hrdy na to, ze jsem cech. I se vsemi politickymi skandaly (muzu ujistit, ze jsou vsude jinde tez), korupci (doporucuji se podivat kamkoliv na jih Evropy), nizkou zivotni urovni (VAZNE!? v Cechach!!?? Ani nahodou). Mozna nejsme v Evrope nejzarnejsim prikladem, ale rozhodne mame na co byt pysni.

0 0
možnosti
RL

limbursky.blog.idnes.cz

24. 2. 2010 8:45
Re: Dekuji

R^

0 0
možnosti
ACT

a co třeba

24. 2. 2010 7:25
Abstraktně hrdí,reálně chudí

Být hrdým (protivně a nezdravě a otravně) němcem, angličanem,američanem, to není problém ani tak psycho.logický, jako spíš materiální. Na co může být hrdý čech, když si za svůj třetinový plat při evropských cenách nemůže nijak vyskakovat a jen pořád přepočítává, jestli vyjde? Je spíš zázrak , že máme postavené domy, relativně fungující podniky, slušné zemědělství a to navzdory tomu, že se nám to snaží sousedé skoupit a následně zlikvidovat, aby zničili konkurenci a mohli sem nacpat své šunty...takže na odolnost hrdí být můžeme, na "odprodání vlastní postele" už méně.....:-/

0 0
možnosti
J

JCage

24. 2. 2010 10:16
Re: Abstraktně hrdí,reálně chudí

primo v clanku mate priklad - Recko - na pokraji kracu a stejne ma hrde obyvatelstvo.

Byt na sebe pysny nema s materialni strankou co do cineni. Je to spise o sebevedomi. Kdyz Cech porad na vse a vsechny nadava, zavidi jim, nevazi si veci a vecne si jen stezuje, ma sebevedomi rovno nule.

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2740x
Jsem starostkou Prahy 6 a zastupitelkou a členkou výboru pro výchovu a vzdělávání zastupitelstava hl. m. Prahy

Seznam rubrik